The Cote D’ Azur hotspot! 

(photo: Anjuna Beach club, Eze beach, Cote d’ Azur – taken by me)

Hi everyone,

As I was on a small trip to Nice and Monaco and wanted to go to a cool spot where you really see some real-deal Monaco lifestyle going on. We were lucky the Anjuna Beach Club at Eze beach between Nice and Monaco still had a table available, because during weekends all tables are mostly fully booked.

(nothing is sponsored – all pictures are taken by me)

I love well designed popular hang-out spots, for a drink, lunch or dinner (especially on the beach). If you check out their website – George Clooney, Leonardo DiCaprio, Hugh Grant, Formula 1 racers and many more celebs – like this place during their visit at the French Cote d’ Azur. Is it expensive? Maybe a bit if you compare it to your regular lunch, but first of all I thought it would be more expensive (and the prices are mentioned on the menu) and second and most important, you can make it as cheap or expensive as you like during your visit. Just check out the menu! The interior is very nice, a bit Ibiza style and pretty at the same time, and the staff is really friendly.

It is also possible to rent a sun bed at the beach at the Anjuna beach club but we just came in for lunch. Around lunchtime, all the people/tourists from (I think) very very very expensive big boats and yachts (even with big slides, jetski’s and helipads on top) are brought to the coast to have lunch here, together with the people who enjoyed the beach first and people who are just coming by like me. Around 1:30 in the afternoon the place is full and a DJ starts to play. Which makes a great atmosphere! We had some beers and coke (I was really hangover from the night before), Lobster with Pasta, Super Prawns and cocktails as dessert (as I don’t like desserts very much in general). At some tables there was some ‘serious (money spending) business’ going on with the consumption of Dom Perignon Magnums in a let’s say good tempo coming by at the table for 2000 euros per bottle. Very entertaining to watch this in real-life instead of watching something like this on television. As well a Crudité as starter (a box with a lot of raw vegetables of course presented in a nice way presented with a dipping sauce) is the most popular dish ordered over here I guess. Thereby, I really loved the place, the setting, the food, it’s a good spot if you like to watch people and it is really worth it to go here for lunch.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Me with my lobster Pasta
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Anjuna beach club
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Huge Prawns
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Champagne – Mango Cocktail for Dessert

Hoi iedereen,

Ik was voor een korte trip in Nice en Monaco en wou graag lunchen bij een leuke hippe tent aan het strand en waar je natuurlijk lekker naar mensen inclusief het hele Monaco/Nice tafereel kan (be)kijken . Gelukkig kon ik last minute nog een tafel regelen bij Anjuna beach club aan het strand bij Eze, tussen Nice en Monaco in. Tijdens de weekenden zijn alle tafels meestal volgeboekt, en wij wouden daar op een zaterdagmiddag gaan lunchen – dus we hadden enorme mazzel dat ze nog een tafeltje beschikbaar hadden! Ik ben gek op ‘hippe en leuk ingerichte  tenten’ voor een borrel, lunch of diner – vooral op het strand! Als je de website van Anjuna bezoekt kom er ook achter dat dat A-listers als George Clooney, Leonardo DiCaprio, Hugh Grant, Formule 1 racers graag een bezoekje aan Anjuna brengen als zij verblijven aan de Franse Cote D’ Azur.

Is het duur? Tja vergeleken bij je normale lunch waarschijnlijk wel (maar misschien lunch je elke dag wel heel erg chique en veel terwijl ik thuis een cracker met kaas eet – geen idee), maar allereerst had ik verwacht dat het veel en veel duurder zou zijn, dus dat viel mij erg mee (en de prijzen staan gewoon vermeld op het menu). Ten tweede; je kan het zo goedkoop of duur maken als je wilt – dat heb je ook hier zelf in de hand. Voor ieder wat wils dus! Daarbij, het interieur is fantastisch en het personeel is heel erg aardig.

Het is ook mogelijk om hier een strandbed te huren, maar wij kwamen puur voor de lunch. Rond lunchtijd worden alle vakantiegangers die op chique boten rondvaren of  vertoeven op luxe jachten (inclusief glijbanen, helipads bovenop en jetski’s erbij) naar het strand gebracht om bij Anjuna te lunchen. Hetzelfde geldt voor de mensen die eerst een bedje hadden gehuurd of net als ik gewoon aan kwamen lopen. Rond 1:30 in de middag is elk tafeltje bezet en begint er een DJ te draaien, wat extra toevoeging geeft aan de sfeer. Wij hebben zelf wat biertjes en cola’s gedronken (ik was nogal brak – vandaar) en pasta met kreeft en megagarnalen gegeten, met een cocktail als afsluiter (ik houd niet van toetjes in het algemeen). Aan sommige tafels ging het er nogal decadent aan toe en waren de magnums met Dom Perignon a la 2000 euro niet aan te slepen. Normaal zie je dat op televisie, nu in real-life. Ook de crudité als voorgerecht was erg populair (een grote box met verschillende soorten rauwe groenten en een dipsaus). Ik vond het een fantastische, mooie en hippe plek, heerlijk als je van ‘mensen-kijken’ houdt en het is het zeker waard om hier een keer te gaan lunchen!

Xoxo Chanel 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Anjuna beach
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Interior Anjuna
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Me – beating my hangover with coke

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s